Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi går itu vid vägskälet

Säg att vi stod vid vägskälet när allt förändrades från vara till att aldrig bli.

Det finns inget jag inte skulle göra, alla ord som var tillåtna skulle jag säga.

Vad du än ville höra, vad du än ville känna så önskar jag att det inte ändrades.

Jag vågade aldrig..

Det finns ingen jag har tillhört så som jag bittert får erfara i dagsläget.

Flyktig är tiden.

Med alla stunder som höll oss samman dyker något upp och förstör harmonin.

Det finns låtar jag inte vill släppa, det finns inlägg om dig jag inte vågar radera.

Jag försöker hålla det döda vid liv.

För vem vore jag om jag inte gjorde det?

Jag är ingen.
Jag är utan att vilja det.





Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-04 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP