" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du, frågade hon...

 

(Tack Burn för uppmärksamheten kring ordet "vittnesbörd"!)




(Är jag) endast en innevarande innehavare?

 

Ni nära som med lätthet bars bort till tystnaden -
med era brustna liv renderades konturerna till mitt
där en flyende förtvivlan är bunden vid tusen seriffer

Vad var det för bro som bar er dit bort
men som inte kan bära era vittnesbörd
tillbaka hit inför henne utan att rämna
 
      Denna bro finns ju inte -
men likväl bär den mitt namn



Fri vers av Almagrundet
Läst 373 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-05 00:11



Bookmark and Share


  Burn
tycker verkligen om det komplexa du lägger in i en del texter , det är inte många som skriver så att man verkligen får tänka till. det här är en sådan text där varje rad bär förbindelser både bakåt och framåt på ett sätt som liknar att lösa komplicerade gåtor och mönster. riktigt fint.
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet