Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likasinnade

Mot okända platser i minna sinnen
färdas jag.
Når oanade höjder av sinnesro som jag aldrig förr känt.

Ro för själen,
vi har alla våra sätt
vi har alla en speciell plats
där just vi själva kan hitta den ro
som vi mår så bra utav.

Skriva är ett sätt
uttrycka känslor
oro,
allt,
oavsett det är dåligt eller bra.
Låta tankarna fara likt strömvirvlar.

Jag vandrar i ett regn,
med tankar som ej bestämt sig för
om det är de rätta eller inte.

Livet ter sig märkligt många gånger.
Var dig själv,
släpp vänner som ger negativ energi som stjäl
den kraft du såväl behöver.
Omringa dig med vänner som uppfyller dig,
som är likasinnade,
som ger dig
kraft,
mod,
glädje,
harmoni.
Som är levnadsglada,
uppfyller,
upplyfter,
allt det goda du inom dig bär.
Tillsammans ni kan göra allt lättare.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-05 07:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint aoch sant skrivet
kloka rader
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77