Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livge



att vara den som aldrig ger upp
se nya möjligheter i varje situation

att vakna ny, varje morgon
sträva i sin takt genom allt

att uppskatta det som finns omkring mig
att se dig med nya ögon

att uppmana hoppet
blåsa liv i var gnista

lugnt acceptera
ta till sig

det som är







Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-05 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP