Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, just det.. Så stor och stark

För sent ser hon slaget komma

Läppen brister under handens styrka

Röda droppar fläckar den vita klänningen

Hon kryper ihop och gnyr av smärta

Men hon ser det svarta i hans ögon

och vet.. Det här är bara början..

 




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-05 19:57



Bookmark and Share


  LassO
De skulle snöpas eller nåt
2011-09-05

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen fasansfullt, som sagt.
Människans ondska kan vara bottenlös.
2011-09-05

    ej medlem längre
Ugh...fasansfullt bra i sin fasansfulla skildring av en..you guessed it.. fasansfull verklighet
2011-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish