Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lunchtid i sönderslitna tider

Jag ser droppar som faller
Samtidigt som en orolig mor kämpar med att lotsa sitt barn fram.
Jag hör vagnar som rullar med dyrbar last,
medan gubbarna i Bromma sitter fast
på sin bänk med något starkt tätt intill.
Jag hör klockor som ringer
jag ser en flicka som springer
för att leva längre än planerat.
Jag ser sjön gunga
och hör en av gubbarna sjunga.
Vilken skön dag att vara just jag.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-06 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling