Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fiskland REVISITED


Paus

Med kniven vilande nedstucken i marken
kan man ta en paus från rensandet och kolla sig runt
utan att känna någonting.

Men fisken rensar inte sig själv.




Fri vers av J.Markus.K.Brännström
Läst 307 gånger
Publicerad 2011-09-06 14:50



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
woooot! bittert som de ska va! själv skriver jag värdelöst nu, om ens det, men det är för att jag är så JÄVLA lycklig. eller ja, livet är ingen dans, men men, fan jag saknar dig somn fan! nu har jag internet! MSN? hur talar man med dig???
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

J.Markus.K.Brännström
J.Markus.K.Brännström