Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vändplats Antnäs


Posteukalyptus

Brokigt utrsrödda tomma tysta
renoveringsobjekt blekta av sol
och malda av vinter omringar
överväxta hockeyrinkar och
enstaka nybyggda Älvsbyhus.




Fri vers av J.Markus.K.Brännström
Läst 425 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-09 01:51



Bookmark and Share


  objekt3
prosaiskt. Nästan polen men inte tillräckligt bjärt ^^
2013-07-09
  > Nästa text
< Föregående

J.Markus.K.Brännström
J.Markus.K.Brännström