Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

palätt

Det är inte att det finns för få färger
men jag kan bara se de mina ögon
har anpassats att se.
Jag vill dricka världen med mina ögon
låta den rämna in i mig som syndafloden.




Fri vers av J.Markus.K.Brännström
Läst 413 gånger
Publicerad 2012-03-21 18:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Markus.K.Brännström
J.Markus.K.Brännström