Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan bara kolla på världen man förstår

Glöm din tanke, släpp din själ
spring åt skogen, bli en tok.




Fri vers av J.Markus.K.Brännström
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-26 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Markus.K.Brännström
J.Markus.K.Brännström