Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja håven

Jag söker efter ett ord
som gått förlorat.
En känsla ekar igenom rummen.
vi minns en gammal sanning
som kallas godhet.

Jag vill inte vara svag
men jag kanske måste
annars dödar styrkan
fröet jag sått.




Fri vers av J.Markus.K.Brännström
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-05 19:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Markus.K.Brännström
J.Markus.K.Brännström