Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut på kärleken





Fem minuter
innan du gav dig av
rann mina tårar.

Fem minuter
efter att du hade gått
tog tårarna slut.




Fri vers av Marja-Liisa Koski VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-06 17:09



Bookmark and Share


  helenita VIP
Insiktsfull och rak..
2012-03-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
livshopp!:)
2011-09-11

  Lena Själsöga Keijser
ser smärtfågel flyga in i insiktsljus
2011-09-10

  anits VIP
Berörande
2011-09-07

  Bibbi VIP
Så starkt berörande.
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Marja-Liisa Koski
Marja-Liisa Koski VIP