Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brahms




Efter 21 minuter och 10 sekunder
in på violinkonserten -
"världens vackraste" -
börjar tårarna också synas
men strax innan slutet
far jag upp
som nästan i giv akt

och jag gör det gång på gång

det är som om jag övar nåt
jag vet ska komma




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-06 17:15



Bookmark and Share


  walborg
Den konserten berör också mig otroligt starkt!
2011-09-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag vägrar att lyssna på klassisk musik.
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP