Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är till min underbara mamma


ser upp till dig

Ser upp till dig
underbara mamma
du som uppfostrat två barn
du som alltid finns där
vad det än gäller
du som är redo
sträcka ut din hand när som helst .

Din kraft
din styrka
din livsglädje
hoppas jag att jag alltid
bär med mig inom mig.
Mycket att lära från dig
jag ännu har

Alla dina visdomsord,
dina goda råd bär jag med mig inom mig.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-06 18:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fina ord till din mamma
2011-09-07

  mare VIP
Fin tacksamhets dikt
2011-09-07

  Ninananonia VIP
Fina ord till din mamma... :)
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77