Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig mod

Att se dig lycklig är en enorm känsla
som fyller hela mitt inre med glädje

Att se dig glad får mig att vara glad

När du mår dåligt mår även jag dåligt
vill att du ska vara harmonisk,
lycklig
glad,
trivas med livet.

Allt är möjligt
allt kan du lyckas med.
Bara du vill och kämpar.

Ge mig mod,
ge mig kraft,
att som mamma kunna vägleda
dig när du behöver mig på en resa
som ej är lätt alla gånger.

Ge mig mod,
ge mig kraft,
att ha ork att vad det än gäller
kunna stötta dig i livet.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-06 18:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint
2011-09-07

    AA VIP
Fint. Ödmjukt.
2011-09-06

  Ninananonia VIP
:) Fint... :)
2011-09-06
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77