Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tillhör



för allt
som fragmentariskt
delar

spår
ljungsus
tyst höstnatt


tills att löv faller nära jord
och fälten plöjda är

inga kyssar mer
stjärnbrist

molnskyar


allt, så långt
så högt
så färglöst

jag aldrig kunde






Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-06 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP