Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och jag tog på mig min minttgrön stjärnslöja.. solen stekte oss.. "vad är det som händer här" sade Du...


Mötet

Helt oväntat är du där
du skakar hela min tillvaro

Dina ögon spikar mig fast
Silverglansen vittnar själarnas dans
Sakta går det tillbaka
jag känner att jag blivit förtrollad

Du har kommit för att stanna

Du är min Evighet



"bär mig hem"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-06 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP