Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inget om dig.. egentligen bara känner det


En sensommarkväll



En sensommarkväll
myggorna leker på mina armar.
Kylan lägger sig på min hud
jag kan känna sjöbrisens råa fukt.

Glada stämmor glider längs vattnet.

Mörkret faller sakta - omfamnar mig.

I nattens mjukhet
landar mina tankar hos Dig.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-10 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP