Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällen



Lyktan ger sitt mjuka sken i sommarnatten
silverglansen har lagt sig på vattnet

Fiskarna hoppar inte mer
här finns ingen som ler

Båten får vagga mig - jag har inte Dig

Du har fått en annan strand

Jag har fått en gungstol





"havsbris"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-10 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP