Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är en vind

Jag förlovade mig till Livet
med två silverringar

Livet vände mig sin älskade rygg
Jag blev en vind ♥


Vinden i ditt hår
Vinden på din kind
Vinden på din kropp
Vinden där du går

Det är allt du får
- om jag ej dig når

Du ville inte ha min ring
du hade redan en i hjärtat


"barnamor"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-06 23:37



Bookmark and Share


  Pirjo VIP
nu blev dom nästsista,,
skrev lite till här..
2012-02-01

  Gunnar Hilén VIP
De två sista raderna är extra fina !
2011-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP