Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Dig

Du mitt Liv
jag saknar Dig så

Jag vågar inte tänka på Dig
tårarna svider bakom ögonlocken

Klumpen i min hals växer
jag vänder bort mitt huvud

Det blev inget mer

Det är slut

Du ger bara tystnad
Det är slut nu

Du har vänt mig ryggen
Jag får inte finnas för Dig

Det finns inget Vi





Fri vers av Pirjo VIP
Läst 477 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-06 23:39



Bookmark and Share


  Amari
Aj, vad texten gör ont.
Lyckan kan snabbt vändas
till sorg och ilska.
Förhoppningsvis vänder det
då snart igen.

Så är det tuffa livet.
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP