Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är du...

Var är du
som kan lära mig vandra molnens kanter.
Var är du
som med din kyss kan skingra allt mitt mörker.

Jag är här
jag längtar
dig.

Ett oskrivet blad i min själ.

En tom sida
för dig
att fylla.

Längtans heta drömmar.
Får mig att sukta avgrundens djup.

Får mig att söka
dig.




Fri vers av Angélica Kloberg VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-07 09:36



Bookmark and Share


  Julio VIP
Denna var otroligt fint skrivet.
2022-07-21

  Ninananonia VIP
Djupt vackert...
2011-09-17

  Mow Dean VIP
Himla bra skrivet.
Enkelt och rakt.
Tack.
2011-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Angélica Kloberg
Angélica Kloberg VIP