Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September


Färgerna börjat skifta
regnet ihållande

nyckfullt

Vinden viskar i moll
Kvällarna slukar ljuset

Gatorna
tar sig fram, som alltid

på vägen hem.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-07 16:19



Bookmark and Share


  cilax VIP
gatorna
tar sig fram
så fint
2011-09-14

  Lethe
Vacker..
2011-09-09

  Maria T
Så fint om hösten
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP