Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer


Ett ljus är ett ljus
mer än bara

ett ljus.




Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-07 16:26



Bookmark and Share


  cilax VIP
å, vad enkelt och laddat!
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP