Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om mod...


Så det så (2011)


När man står i ständigt mörker
hur gör man för att hitta sin väg
man kan ju bara treva givetvis
och fällorna de smäller igen..

det är så lätt för dom i ljuset
att komma med råd om allt och inget
jag har sagt mig trots sargade fingrar
..tänker inte skrika på hjälp...




Fri vers av Järnkatten
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-07 17:40



Bookmark and Share


  mare VIP
Allt bär sin tid, hoppet är styrkan...
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten