Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så mycket du och allt för lite jag..

Du har tagit dina bestämda steg.

Bort från mig för enkelheten behagar din nyfikenhet och förundras under en idiotisk period

Du var ingen man när du lämnade någon du påstod dig älska.
Kärleken till dig själv var alltid större

Jag hade gett mycket mer

Men vad vet du om det när du är den enda huvudrollen i din pjäs

Livet är något du utnyttjar

Du utnyttjar orden, förvränger sanningen för att den skall behaga och tillfredställa dina sinnen

För det var ju så det var, det var så det skulle bli

Du har tagit den rätten, besudlar mina förmågor

Du är en man utan att förtjäna det

Du är en krigare som lämnar kaoset

Du är en fågel utan vingar

Bara en äventyrare utan modet

Du saknar så mycket nu..




Fri vers av gurkmupp VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-07 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gurkmupp
gurkmupp VIP