Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta moln vita hål

Ett så otroligt litet rum
det finns ett surrande ljud
en odlad ångest
och klaustrofobi är en lyx
i förhållande till denna ekande gråzon. 
Det viner hundra år gamla tankar
och ett och samma beslut har fattats flera gånger om här. 
Detta rum är en förort till både lycka och sorg.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-08 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling