Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är vad jag vill tro...

Detta är vad jag vill tro Lena........

Jag tror att Martin får det bästa
av det mesta
av vår Herre

där i himlen är det njutning
här på jorden mycket värre

där finns bilar och mobiler
där finns saker ifrån Shell
där finns cyklar och mopeder

....men när dagen så blir kväll....

då i skenet ifrån månljus
finns hans tankar nog hos er
för om du tittar riktigt noga...Lena....
så tror jag att du ser

att i ljus av himlens stjärnor
det är format några ord
för där har Martin skrivit

Lena...Olle...

Jag älskar er mest av allt
på vår jord!


©yvonne eriksdotter 2011




Fri vers av Yvonne Eriksdotter
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-30 09:40



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så vackert och så mycket känsla i orden att de berör -djupt in.
2011-10-05

    ej medlem längre
En text med berörande styrka i.
2011-09-30

  Mattias C
Så stark!
2011-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne Eriksdotter
Yvonne Eriksdotter