Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av, Yarissa


som poesin förstår


med kärlekens människor
är dörrarna utan lås
och
alldeles öppna




Fri vers av glasa VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-08 12:04



Bookmark and Share


    Yarissa
Underbar text och jag tackar!!
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP