Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt att vara mamma när längtan faller på.. Min son har flyttat till annan ort för att studera.. Saknar..<br>


Till min Kevin.. Älskar dig

Jag tror tomheten är en sorg.. En sorg av min längtan

Hjärtat är översvämmat av min kärlek och längtan till dig

Avståndet känns, helst när man är fattig.. Låst

I tankarna snurrar du.. Jag tyckte jag såg dig alldeles nyss

Gående över parkeringen.. Stilen och din Hoodie

Saknar.. Men i min längtan ser jag dig le, av lyckan att växa..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 369 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-08 18:24



Bookmark and Share


  mickech
Mycket öm och fin dikt....
2011-09-10

    Birgersdotter VIP
Mycket fin.....
2011-09-10

  mare VIP
En stor applåd för denna fina text, känner så väl igen dom känslorna..
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish