Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något nytt


Jag och du - Du och jag

hur lär jag mig samspelet
privat och inte privat

tänka för två
två tänker för en

respekt omtanke känslor
familjen familjer

vänner umgänge
hur mycket ska man ta andra till hänsyn
utan att minska sig själv

härlig men svår situation

men jag vill lyckas...

vi ska det




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-08 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP