Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är underbar


Du är så underbar
din röst, din ömhet
omtanke, känslorna

Hur du brinner inuti
vill inte vänta

Gläds och längtar
Sjunger, spelar
tänder ljus

Du är en hel värld
du bär en underbar värld




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-08 20:55



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
"here J come"
2011-09-28

    Birgersdotter VIP
Så fin och kärleksfull
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP