Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en helhet..


Vi



Ditt hjärta bredvid mitt hjärta.
Ditt hjärta mot mitt hjärta.

Din andning blandas med min.
Din kropp söker min kropp.

Dina ögon smälter in i mina ögon.
Våra tankar möts.
Känslorna föds.

Allt mellan Dig och Mig.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-08 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP