Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den rätte



Underbart
inte visste väl jag
att de andra skulle bära oss fram

Att hela livets kärlekskänslor förenas
på detta underbara sätt




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-08 21:10



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
underbart
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP