Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland har livet ingen nåd.

Jag dör, långsamt flyger till ljuset bland himmelens skyar.

 

Tusen sjuka saker droger och våld, det dödade mig inte, det gör sjukdomen som krossar äkta kärlek.

 

Kärleken fick mig att leva och trots att det var kort så är jag lycklig.

 

Men kärlek är sällan ensam och krossar den andre.

 

Jag dör, långsamt flyger till ljuset bland himmelens skyar.




Fri vers av TobbeTooMuch
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-08 22:20

Författaren TobbeTooMuch gick bort 2018. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TobbeTooMuch
TobbeTooMuch