Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag blev din mamma, mitt i din sorg..


Livet

Livet blev längtan
Längtan blev ångest

Ångesten blev ett åskmoln
Åskmolnet skapade mörker

I mörkret gror rädslan
Rädslan förlamar

Tiden stannar
i stunden föds kärlek

Kärlek ger hopp
Hoppet blir livets hjärta

Du blev hoppet i hjärtat
Jag blev ditt hjärta

Hjärtat gav mig liv
Livet är du

Du gav mig döden
döden skördade mig



"den vilsna anden ni valde bort"





Fri vers av Pirjo VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-08 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP