Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inristad i mitt hjärta

 

 

när du öppnar dina ögon

går solen upp igen

sprider värme över dagen

älskade, min vän

 

du öppnar dig, min blomma

och skänker oss din skönhet

du sträcker dig mot himlen

och din sanna identitet

 

inom dig ser jag mycket

en äkta diamant

dagligen den slipas

till speglingarnas brant

 

ändå räcker inte orden

du är helt klart mitt allt

vill inte vara utan dig

du är mitt ljus, mitt salt

 

till kvällen är du månen

som speglas över vatten

tills i min famn du somnar

helt nära mig som katten

 

när mörkret tätnar är du

en ängel i min famn

som sover sött i trygghet

jag viskar ömt ditt namn

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 326 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-09-08 23:40



Bookmark and Share


  Järnkatten
Så ljuvligt ömt skrivet, bokmärks..
2011-09-15

  Linda CH VIP
Hänförande vackert skriven kärleksdikt. Ett absolut bokmärke!
2011-09-12

  aol
så fint säger jag bara, verklige,
2011-09-10

  Maximillixen
Bokmärker förresten.
2011-09-09

  Maximillixen
Naturen får beskriva sånt som vi normalt inte kan förklara. Fint.
2011-09-09

  walborg
Vackert och kärleksfullt.
2011-09-09

  M.A.J.R
jadu rim är något jag tycker om...denna dikt vart ju fulländad för min del... absoluta applåder min vän!
2011-09-08

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket fint, vackert!
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*