Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falskhet

Ur den bedövande lögnen föddes du, mannen utan fel..

Blåögt log jag, smekte, älskade.. Din lena mun gjorde

allt så vackert, så sant. I lögnen var du alltid bara min

Bakom sanningen låg smutsen, sveken..

Men älskling.. I lögnen var allt så vackert




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-09 12:41



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Denna text är vacker rent och vackert
applåder min vän !
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish