Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min smärta, min växande plåga...


Arvssynd



Leva i lögner
långsamt plågande
evig smärta
blytung last på axlarna
som växer, växer...

Arvssyndens tyngd
begraver oss levande

Låt oss klä av denna smärta

Tala sanning till dina barn

Låt han ha sin riktiga far




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-09 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP