Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..illusion...


Min Far

 

 

 

 

Öm långt in i själen

hittat min far.

 

Han levde vid min sida

fast utanför.

Han såg mig växa upp

vardagssmulor mal.

 

Vilken smärta han bar

betraktare bara var.

 

Jag kände ändå kärleken

ömheten i hans blick.

 

Jag kände  värmen

 

Kvar är hjälplöshet och plåga.

Mina ögon är öppna

 

Hans ögon är slutna

redan länge sen.

 

"en fé"




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-09 22:00



Bookmark and Share


  Amari
Att vara en förälder på avstånd,
kan nog smärta mer än många tror.
Liksom avsaknaden av en förälder.
2015-10-03

  Pirjo VIP
jag har haft många fäder..
efter behovet
2011-12-13

  mickech
Mycket vacker och öm!
2011-09-09

    ej medlem längre
Denna var riktigt fin
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP