Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU


Du är den jag längtat efter
du tar beslut med ömhet och omtanke
du leder mig med säker hand
du frigör mig och håller om mig
du ger mig inspiration
du längtar efter mig

Kan du bli mitt allt...




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-09 22:09



Bookmark and Share


  mickech
Håll hårt i denne någon, de är inte lätta att hitta
2011-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP