Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag har kommit i gång...det här är dina tankar..


OJ DÅ !



Tala till mig spegeln vem jag är
att den kritiska grannen bor i mig själv
min mammas krav lägger jag själv på mina axlar
min pappas misslyckande bär jag på

Jag oroar mig för mina syskon
jag bär ansvar för vår jord
jag är så rädd om min kärlek

JAG ÄR EN MAN




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-10 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP