Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den besvärliga människan

 

 

var lade jag den besvärliga människan -

i mitt innersta
i mitt understa

mannen i mitten är en annan -

han kommer från en angränsande lokal
där han snubblade till och föll in i min dikt

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-10 10:29



Bookmark and Share


  Börje Larsson
den besvärliga människan spar vi till sist....alla andrar snubblar in och ut....Återgen, Bra!
2011-09-12

  ULJO
Männsikan är och har alltid varit ett hot, tankar som sticker ut.
2011-09-10

  Anya VIP
Mycket bra fundering, håller med till fullo:
var lade jag den besvärliga människan -
2011-09-10

  Larz Gustafsson VIP
"The man in the middle" (Flash & The Pan)

Min besvärliga "människa" är mitt kött. Sticker ständigt upp sitt tryne och bökar runt. Ställer till problem.
2011-09-10

    Kim Eva Pettersson
Gu, vilken bra!!
2011-09-10

  stella
Haha...de får passa sig när de är i din närhet. ;)
2011-09-10

  Nanna X
riktigt roligt och finurligt!
2011-09-10

  Ingela Svenson VIP
Haha, roligt och tänktsådetkanbli!
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP