Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till Herren



Jag låg kall i livets kammare,
domarna bedömde mig död.

Herren bara lekte med deras kunskap,
Han ville visa sin vilja strö.

Strö kärlekens sed i era uttorkade brunnar,
så vi kan dricka ur smärtans skål.

Först då så kan du komma
och dig själv förstå.

Först då så kan Du komma
och Evigheten nå.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-10 10:33



Bookmark and Share


    maija tuori
Så sanna och kloka är Dina ord ...
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP