Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma

 

 

Jag är en vind

du är evighet i allt.

 

 

Jag är ditt vin

Du är min brunn.

 

Vart än vi går

är vi överallt.

Jag kan ej ge dig mitt barn du får ta min tand.

Du kan inte ge mig ett barn jag får ta din hand.

Ge mig din tid

du får min morron.

 

 

I kärlekens båt

du seglar i hamn.

 

 

Vi sitter på berget i trygghetens famn.

Barnen omkring

leker och ler.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-10 12:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP