Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ett berg norr om ett träd

Jag skakar ett osynligt galler, jag vill inte ut
men känslan av att vara begränsad stör min harmoni.
Som en bok där sidor saknas och helheten utgår,
i denna cell utan synligt galler sitter jag ensam och slår
medan passerande människor förklarar mig galen.
Svävande blommor letar efter en vas att dricka i, att vila i,
blommorna inser inte att sväva utan rötter är att vara fri.
Förr störde det mig inte att sitta fast likt en näckros i sin rot,
tiderna förändras och jag känner inte potentialens fana fladdra för mig.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-10 14:11



Bookmark and Share


    Kim Eva Pettersson
Som helhet mycket intressant!
2011-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling