Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vilja men inte förmå.


Till dig mamma

Minns värmen från ditt leende och badrummets doft av ros

Förnimmer känslan av dina mjuka händer och lever livet efter dina kloka ord

Varför är det så att du berövats världen, varför är det så att du förlorat dig själv

Jag vill vara hos dig, mamma, men varje bäck blir en älv

Vill ge dig livet tillbaka där bakom ögon som en gång var blå

Men då evig smärtan härjar, vad kan jag göra då?




Fri vers av Undine
Läst 552 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2011-09-10 16:59



Bookmark and Share


  stig wikman
Mycket rörande Undine.
Mitt hjärta gråter .
Men blott sällsamma tårar.
Stig.Wikman.
2013-05-08

  Schizooliza
Oj..tack. Min änglamor tackar också:)
2013-02-28

  Maj-Lis VIP
Så fint från en dotter
2013-02-11

    glasa VIP
åh,
älskade älskling
en dotter så kär
du
verkligen
verkligen
är
2011-10-17

  Vici
Smärtsamt!
Inte mycket man förmår.
Vilja be, kanske.
Eller ropa högt
Till Himlens Gud.

Han är alltid nära dom som har en
ödmjuk ande och ett förkrossat
hjärta.

Tröstekram,
Vici
2011-09-19

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2011-09-17

  Nina Nightwish
Så stark text, berör verkligen
2011-09-12

    Birgersdotter VIP
vackert berörande
2011-09-11

  Svartsilver
väldigt vackert.
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine