Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famntag

Mitt hjärtslag

är ett famntag

jag håller dig nära

smeker din rygg 

andas in din doft

dina händer i mitt hår

varsamt, kärleksfullt

rör sig små fingrar 

jag omsluter dig

du är trygg hos mig

jag lovar

för alltid 

min I

 

/din

 

 

 




Fri vers av Undine
Läst 92 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-16 20:03



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ödmjuk skönhet i detta ordens famntag!
2022-11-04

  Lars Hedlin
Så fint!
2022-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine