Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uttryck

Mina gener

ropar

efter uttryck

genom pensel

och färg 




Fri vers av Undine
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-13 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine