Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laptop

Jag är på något vis sned


ramen är lös

och färgen börjar spricka 


den tidigare fasta blicken

svävar bort över solrosfält

 

och fötterna trasslar in sig

i lösa kablar


vid en laptop

som långsamt laddar ur

i min garderob


sammanfattar jag livet




Fri vers av Undine
Läst 76 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-04 12:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Intressant och klok metafor. Fragmentarisk balans med andra ord!
2022-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Undine
Undine